Kapcsolat         Letöltések         Nevezés         Ranglista         Statisztika         Sorsolás         Térkép         Versenykiírás

Küzdőtérbeosztás szines 2023 2. forduló

VÉGLEGES IDŐBEOSZTÁS!

·         2023. április 1. (SZOMBAT) 9.00 órától csapat kata versenyszámok.

·         Az U21, felnőtt, senior versenyzők versenyszámait 10 óra előtt nem kezdjük el.

·         A kadett, junior (2006-07-08-09) versenyzők versenyszámait 12:00 előtt nem kezdjük el.

·         A  gyermekek (2012-13-14-15) versenyszámait 15 óra előtt nem kezdjük el.

·         Az U14 (2010-11) versenyzők versenyszámait 17 óra előtt nem kezdjük el.

"Mivel a 50. Wadokai Európa Bajnokság ősszel  (2023. november 4-én) kerül megrendezésre, ezért az utólagos szétmérkőzések elkerülése végett idén, az EB-n indulni kívánó versenyzők részére lehetővé szeretnénk tenni, hogy abban a korosztályban kvalifikáljanak - a háromfordulós verseny során - ahol a 2023-as EB-n is versenyezni szeretnének.

 

Így az U 14-es korosztálytól, akik az EB megrendezésének dátumáig nem töltik be a 14., 16, 18.,(katában 21.) életévüket, azok nevezhetnek abba a korosztályba, ahol az EB-n indulhatnak.

 

Ezt a lehetőséget természetesen az összes induló klub számára biztosítjuk.

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a verseny folyamán, akár a versenyzők, akár az edzők részéről kétség merül fel a kategóriában való jogos részvételre, ellenőrzésre kerül sor, amennyiben nem tudja a versenyző jogosultságát igazolni, az egész versenyről kizárásra kerül!”

Felhívom a figyelmeteket, hogy a  Wadokai Magyar Bajnokságon gyermek és U14 kategóriákban tilos a nemzeti címer viselése a karate ruhán. A címert leragasztani sem lehet, csak akkor maradhat fent a karate ruhán, ha azt az egyesületi címer maradéktalanul eltakartja, azaz nem látszik ki a címerből semmi. 

Akin lesz címer, az a WKF szabályoknak megfelelően 1 percet kap a ruhája lecserélésére, amennyiben ezt nem teszi meg a versenyből kizárásra kerül.

Kadet korosztálytól a címer viselése engedélyezett.