Kapcsolat         Letöltések         Nevezés          Sorsolás          Statisztika         Térkép         Versenykiírás

VISSZATÉRTÜNK!

 

Gankaku Kupa: „legfontosabb a versenyző”!

 

Kedves Mesterek! Kedves Karatékák!

 

2019-ben rendeztük meg utolsó nagyszabású utánpótlás versenyünket, a 8. Gankaku Óbudai Kupát. 2020-ban a Covid szabályozások engedte lehetőségeket kihasználva bonyolítottuk le 10. Óbudai Kupánkat, szűk körben és félig online. Azóta nem volt lehetőségünk versenyt rendezni, de NEM ADTUK FEL, és most VISSZATÉRÜNK!

 

Szeretettel invitálunk benneteket családias hangulatú, évzáró utánpótlás versenyünkre 2023. december 2-án, az immár 10. GANKAKU ÓBUDAI KUPÁNKRA!

 

A Gankaku Kupán valóban „legfontosabb a versenyző”. Hogy minden kis és nagy gyermek jól érezze magát, valamint, hogy a verseny okozta stresszt jól tudják feldolgozni, külön szórakoztatási lehetőségeket is IGYEKSZÜNK biztosítani, pl. társasjátékok, lufi bohóc, arcfestő, Mikulás, stb. (Természetesen ezen szolgáltatások igénybevétele díjtalan)

 

A játékos időtöltés közepette nem felejtkezünk meg az összejövetel céljáról sem. Amatőr, kezdő, középhaladó kategóriákat indítunk, ahol minden tehetség saját szintjén tud  kibontakozni. Külön versenyszámokat indítunk testvéreknek, családoknak mellyel „Egészséges életmód, együtt sportoló család” programunkra hívjuk fel a figyelmet.

 

Az alábbi linken megtekinthetitek IV. Gankaku Óbudai Kupánk összefoglaló videóját:

https://youtu.be/friwmRcLB10

 

A legfrissebb információkat eléritek versenyünk facebook oldalán:

www.facebook.com/groups/gankakukupa/

 

Idén is várunk szeretettel:

 

Szabó Tünde & Szabó János

szervezők

+36 30 930 6237

gankakuteam@gmail.com