Kedves Egyesületi Vezetők, Mesterek!


Örömmel értesítünk benneteket a Nukina Fighting Day Karate Szemináriumról, melynek időpontja: 2023. november 12. (vasárnap). Ezen esemény során két részletben kerül sor az edzésekre:

Délelőtt: A délelőtt folyamán a gyerekek veszik át a főszerepet. Ez az időszak a kezdetektől a kék övig terjedő karatékák számára kínál kiváló lehetőséget az edzésre és a fejlődésre.

Délután: A délutáni órákban az edzés a lilaöves és e feletti karatékák számára lesz elérhető. Ezen edzésen lehetőség nyílik továbbfejleszteni a már meglévő képességeket és technikákat.

A Nukina Fighting Day Szeminárium célja, hogy betekintést nyújtson a japán karate budo szellemiségébe, ami nem csupán küzdősport, hanem egy életstílus is. Ezen eseményen Nukina sensei, a japán karate mestere, lesz jelen, és iránymutatást ad azok számára, akik elkötelezettek a karate és a budo szellemisége iránt.

Jegyezzétek fel a dátumot és készüljetek egy felemelő és tanulságos napra, amely a karate iránti szenvedélyeteket és elhivatottságotokat erősíti, miközben Nukina sensei tapasztalata és bölcsessége mellett is elkötelezettek maradtok.