Kapcsolat         Letöltések         Nevezés         Ranglista         Statisztika         Sorsolás         Térkép         Versenykiírás

Tisztel Iskolavezetők, Mesterek!


"Mivel a 50. Wadokai Európa Bajnokság ősszel (2024. november 2-án) kerül megrendezésre, ezért az utólagos szétmérkőzések elkerülése végett idén, az EB-n indulni kívánó versenyzők részére lehetővé szeretnénk tenni, hogy abban a korosztályban kvalifikáljanak - a háromfordulós verseny során - ahol a 2024-es EB-n is versenyezni szeretnének.

Így az U 14-es korosztálytól, akik az EB megrendezésének dátumáig nem töltik be a 14., 16, 18, (katában 21.) életévüket, azok nevezhetnek abba a korosztályba, ahol az EB-n indulhatnak.

Ezt a lehetőséget természetesen az összes induló klub számára biztosítjuk.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a verseny folyamán, akár a versenyzők, akár az edzők részéről kétség merül fel a kategóriában való jogos részvételre, ellenőrzésre kerül sor, amennyiben nem tudja a versenyző jogosultságát igazolni, az egész versenyről kizárásra kerül!”


Felhívom a figyelmeteket, hogy a  Wadokai Magyar Bajnokságon gyermek és U14 kategóriákban tilos a nemzeti címer viselése a karate ruhán. A címert leragasztani sem lehet, csak akkor maradhat fent a karate ruhán, ha azt az egyesületi címer maradéktalanul eltakartja, azaz nem látszik ki a címerből semmi.

Akin lesz címer, az a WKF szabályoknak megfelelően 1 percet kap a ruhája lecserélésére, amennyiben ezt nem teszi meg a versenyből kizárásra kerül.

Kadet korosztálytól a címer viselése engedélyezett.